Colonic Plus Maksanpuhdistaja 60 tabl

Ravintolisä
Voikukan juuriuute - artisokkauutetabletti
Colonic plus® Maksanpuhdistaja on suunniteltu auttamaan maksaa jaksamaan tärkeissä tehtävissään kehomme hyväksi. Valmisteen sisältämä voikukan juuriuute tehostaa maksan toimintaa ja sapen eritystä.
Pakkauskoko:
60 tabl
Markkinoija:
Hankintatukku Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
15,50 €
Colonic Plus® Maksanpuhdistaja on suunniteltu auttamaan maksaa jaksamaan tärkeissä tehtävissään kehomme hyväksi. Valmisteen sisältämä voikukan juuriuute tehostaa maksan toimintaa ja sapen eritystä. Latva-artisokkauute on standardoitu kynariinin ja klorogeenihapon osalta. Kynariinin vaikutusta maksan hyväksi verrataan maarianohdakkeen silymariinin vaikutukseen. Tuote ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
Annostus: 2-3 tablettia päivässä.
Vuorokausiannos 2-3 tabl sisältää:
Voikukan juuriuutetta 500 - 750 mg
Latva-artisokkauutetta 500 - 750 mg
josta
kynariinia 12,5 - 18,75 mg
klorogeenihappoa 75 - 112,5 mg
Voikukan juuriuute (Taraxacum officinale), Latva-artisokkauute (Cynara scolymus), Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat
250mg/tabletti TARAXANUM OFFICINALE
250mg/tabletti CYNARA SCOLYMUS
Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Henkilön, jolla on sappikiviä tai sappirakon sairaus, on hyvä neuvotella terveydenhuoltohenkilöstön kanssa valmisteen sopivuudesta. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

60 tabl./37 g