Apteekkikosmetiikka

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 493

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 493

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Apteekkikosmetiikka

Parhaat tulokset päivittäisessä ihonhoidossa saat yhdistämällä sinulle sopivat, laadukkaat ja tarkkaan valitut tuotteet omaan ihonhoitorutiiniisi. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kaikille ihotyypeille puhdistustuotteet, kasvovedet, seerumit ja tehohoidot sekä päivä- ja yövoiteet. Apteekkikosmetiikan runsaasta kirjosta löydät myös tuotteet ihon erityistarpeisiin, esimerkiksi hoitovoiteet ja täsmähoitotuotteet akneen, couperosaan tai atopiaan taipuvaiselle iholle. Valikoimamme dermatologisesti testatut tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja sopivat myös herkästi reagoivalle ja allergiselle iholle.

Herkän ihon hoito

Yleisen kuvitelman mukaan herkkä iho ei ole varsinainen ihotyyppi, vaan minkä tahansa ihotyypin omaava henkilö voi tuntea kärsivänsä ihon herkkyydestä. Voit tuntea ihollasi kireyttä, kutinaa tai kirvelyä, ja voit kokea sääolosuhteiden tai hikoilun aiheuttaman muutoksen iholla ilmentyvänä punoituksena tai poltteluna.

Apteekkikosmetiikan herkälle iholle suunnatut, hajusteettomat tuotteet ovat yleisesti hyvin siedettyjä. Ihotautilääkäreiden valvonnassa kehitetyt ihonhoitotuotteet tarjoavat turvallisen vaihtoehdon myös herkästi allergiselle iholle, joka vaatii erityistä huolenpitoa. Säilöntäaineeton Avéne Tolerance Control-voide on täsmätuote reaktiiviselle iholle, jonka patentoitu postbioottinen ainesosa D-sensinose rauhoittaa ihon jopa 30 sekunnissa.

Muita suosittuja herkän ihon apteekkikosmetiikkasarjoja ovat ainutlaatuista Rhealba®-kauraa sisältävä A-Derma, Helsingissä valmistettu, kotimainen tuotelinja Atopik Sensitive, ihotautilääkärien laajalti suosittelemat Avéne ja La Roche-Posay sekä Favora.

Kuivan ja pintakuivan ihon hoito

Jos suihkusta tullessasi ihoasi kiristelee ja hapuilet nopeasti kohti peilikaapissa odottavaa kasvovoidetuubia, ihosi on todennäköisesti kuiva. Kuiva ja pintakuiva iho saa kosteutta vesipohjaisista, kevyistä hoitotuotteista, esimerkiksi kosteuttavasta kasvovedestä ja seerumista. Kosteutustuotteen jälkeen kuivaa ihoa on tärkeää ravita kasvovoiteella ja tarvittaessa ravitsevalla kasvoöljyllä.

Asiakkaiden kuivan ja pintakuivan ihon suosikkeja löydät seuraavilta tuotesarjoilta: ACO, Atopik Sensitive- ja Hydrate-linjat, Avéne, Bellavita, CeraVe, Eucerin, Jowae, Ivy Aia ja  LaRoche-Posay

Rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon hoito

Rasvoittuvan ihon hoidossa tärkeää on oikeanlaisen puhdistustuotteen lisäksi ihon kosteutus. Moni kuvittelee, ettei rasvaiselle iholle saa käyttää öljyä sisältäviä tuotteita. Tämä on harhaluulo, sillä mikäli iho ei saa ravinteita ulkoa päin, talintuotanto kiihtyy ja iho rasvoittuu entisestään. Tämä esiintyy iholla öljyisyyden tunteena ja epäpuhtauksina. 

Myös rasvoittuva iho voi kärsiä pintakuivuudesta, ja muun muassa tietyt aknen hoidossa käytettävät lääkevalmisteet saattavat kuivattaa ihoa ja limakalvoja. La Roche-Posayn Effaclar -sarjasta löydät sopivat, ihotautilääkäreiden suosittelemat puhdistus- ja hoitotuotteet kasvojen ihon hoitoon.

Muita rasvoittuvalle iholle sopivia puhdistus- ja hoitotuotteita löydät seuraavilta tuotesarjoilta: ACO, Atopik Balance,  LaRoche-Posay, Avéne, Sebamed, Vichy

Aikuisen, ikääntyvän ihon hoito

Jo kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen ihon luontainen kyky tuottaa kollageenia hidastuu. Ikääntyessään iho ei enää sido tarpeeksi kosteutta itseensä, joka yhdessä kollageenin vähenemisen kanssa esiintyy iholla kuivuutena, veltostumisena ja kimmoisuuden puutteena. Myös talin tuotanto heikkenee, ja aiemmin rasvoittunut iho voi tuntua kosteusköyhältä.

Kaikille ihotyypeille sopivan Atopik Anti-Age-hoitolinjan laadukkaat raaka-aineet vastaavat herkän, aikuisen ihon tarpeisiin. Kosteuttava hyaluronihappo, ruusuvesi ja antioksidanttinen metsämustikka rauhoittaa, vahvistaa, ja napakoittaa ikääntyvää ihoa yhdessä prebioottien ja kauran öljyjen rinnalla.

Tunnettuja, ylellisiä apteekkikosmetiikan anti-age-tuotelinjoja löydät seuraavilta tuotesarjoilta: Vichy, Louis Widmer, Bellavita, ACO, Avéne ja LaRoche-Posay

Lue lisää ihonhoidosta täältä tai kysy meiltä lisää!