Matkalle ja mökille

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 155

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 155

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Matkalle ja mökille

Matkalle

Tarvitsetko ensiapulaukkua autoon? Apteekkituotteita kaupunkilomalle tai aurinkovoiteita rantalomalle? Mitä saa ottaa lentokoneeseen mukaan? Vastauksia kysymyksiisi saat Saimaan verkkoapteekista!

Aurinkovoiteiden lisäksi rantalomalle kannattaa ottaa mukaan myös ihoa hellivää After Sun –voidetta. Matkalle mukaan kannattaa ottaa myös hydrokortisonivoide, joka voi tuoda apua aurinkoihottumaan, ötökänpuremiin sekä rauhoittamaan palanutta ihoa. Auringonsäteily voi aktivoida myös herpesviruksen, joten jos olet herkkä huuliherpekselle ota mukaan tutut lääkkeet jo Suomesta. Matkalle kannattaa ottaa mukaan myös käsidesiä, puhdistusliinoja ja rakkolaastareita.

Myös tiettyjä lääkkeitä voi olla tarpeen ottaa matkalle mukaan. Esimerkiksi ripulilääkkeitä, ummetuslääkkeitä, särkylääkkeitä ja matkapahoinvointilääkkeitä on hyvä pakata matkalle mukaan. Kaikkia näitä löydät reseptivapaasti Saimaan verkkoapteekista. Tarkistathan tuotteiden ja lääkkeiden oikeaoppisen käytön farmaseutiltamme?

Lentokoneeseen ja erityisesti pitkille lennoille kannattaa ottaa mukaan korvatulppia, käsidesiä, maskeja sekä mahdollisesti kompressiosukat.

Eri aikavyöhykkeelle matkustettaessa aikaerorasitus on yleinen vaiva. Aikaerorasitukseen löydät apteekista erilaisia tuotteita. Unesta kannattaa muutenkin huolehtia loman aikana. Tarpeeseen voi tulla unimaskit ja korvatulpat.

Ethän unohda ottaa reissuun mukaan reseptilääkkeitäsi! Voit tilata ne kätevästi myöskin Saimaan verkkoapteekista

Mökille

Mökin oma apteekki kannattaa päivittää aina keväisin. Jokaisen mökin perusvarustukseen tulisi kuulua ainakin lääkkeet, joita saatetaan tarvita akuutisti kuten kipu- ja kuumelääkkeet sekä ensiapuvälineet. Lääkkeitä voit tarvittaessa tilata myös verkkoapteekkimme kautta mökkisi lähimpään noutopisteeseen!

Myös Suomessa kannattaa kesäisin huolehtia auringolta suojautumiselta sekä lasten, lemmikkien ja ikääntyvien riittävästä nesteytyksestä. Nesteytysvalmisteet sisältävät elimistölle tärkeitä elektrolyyttejä ja suoloja. Samoja aineita erittyy elimistöstä pois esimerkiksi hien ja muiden eritteiden kautta.

Lasten suosikkeja, eli kuviollisia laastareita kannattaa aina olla mökin lääkekaapissa, jos yllättäviä haavereita sattuu suvun pienimmille. Hienosti kuvioitu laastari suojaa syntynyttä haavaa, mutta sillä on parhaillaan myös mielipahaa poistava vaikutus.